Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι ο Θοδωρής Καστανάκης

Από τις πισίνες και την υδατοσφαίριση, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο θα είναι ο Μαρουσιώτης Θοδωρής Καστανάκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο ίδιος, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, σε κεντρικό καφέ της πόλης ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που τον ενισχύει στο καινούργιο του εγχείρημα. Ο Θοδωρής Καστανάκης αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του τόνισε: «Είμαι μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου από την πρώτη μέρα της ζωής μου, αγαπάω το Μαρούσι, βλέπω τις δυνατότητες του και ξέρω ότι μπορώ να συνεισφέρω στα κοινά της πόλης. Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Καραμέρου- τον οποίο και ευχαριστώ σήμερα ιδιαίτερα- καθώς πιστεύω ότι το Ενωμένο Μαρούσι είναι αυτό ακριβώς που με εκφράζει. Νέοι άνθρωποι σε μια ανεξάρτητη παράταξη με ένα κοινό παρονομαστή, την αγάπη τους για το Μαρούσι. Ενώνω λοιπόν τις δυνάμεις μου μαζί τους και ελπίζω να συνδράμω για να φέρουμε κάτι νέο και ξεχωριστό που έχει ανάγκη η πόλη μας. Να δώσουμε σφυγμό και δύναμη για να φέρουμε το Μαρούσι μπροστά στις εξελίξεις. Αυτό μπορεί να γίνει με νέους και έμπειρους ανθρώπους που αφήνουν πίσω το παρελθόν και έχουν όραμα για το μέλλον».

Τον Θοδωρή Καστανάκη καλωσόρισε στον συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η χαρά μου είναι μεγάλη καθώς ο Θοδωρής συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη μας. Αλλαγή με νέους ανθρώπους για την επανεκκίνηση που χρειάζεται το Μαρούσι. Την επόμενη μέρα το Μαρούσι έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους που μπορούν συνεισφέρουν με τη ζωντάνια, τις ιδέες και τις ικανότητές τους για την αλλαγή σε μια πόλη που έχει μείνει στάσιμη αρκετά χρόνια τώρα. Διακρίνω ανάμεσά μας, συγκινημένους τους γονείς του Θοδωρή και γνωρίζοντας την προσφορά και την πορεία του Λευτέρη Καστανάκη, ξέρω ότι μια ευχή θα τον ευχαριστήσει. Εύχομαι στο γιο να ξεπεράσει στόχους και προσδοκίες του πατέρα». Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε όλους τους συμμετέχοντες να βρίσκονται την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00 στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης στο Μαρούσι (Κηφισίας 207) όπου σε ανοικτή εκδήλωση του συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι θα παρουσιαστούν όλοι οι υποψήφιοι και θα ακολουθήσει η κοπή πίτας για το νέο έτος.

Ο Θοδωρής Καστανάκης, 27 χρονών, κάνει πρωταθλητισμό στην υδατοσφαίριση επί χρόνια, έχοντας συμμετάσχει σε διεθνείς διοργανώσεις στις ηλικιακές κατηγορίες με την Εθνική Ελλάδος και έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών στο εγχώριο πρωτάθλημα.  Απόφοιτος τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Αθηνών είναι σύμβουλος επικοινωνίας, εν ενεργεία αθλητής σε υψηλό επίπεδο και προπονητής σε τμήματα ακαδημιών του συλλόγου όπου αγωνίζεται.