Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το #Ενωμένο Μαρούσι ο Τριαντάφυλλος Αξιώτης

Ο Τριαντάφυλλος Αξιώτης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Αξιώτης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ύστερα από την τιμητική πρόσκληση του Γιώργου Καραμέρου, συμπορεύομαι με αμέριστη χαρά κι εγώ στο # Ενωμένο Μαρούσι, σε αυτό το δύσκολο έργο που θα αναλάβει στο δήμο Αμαρουσίου. Ένα δήμο με σημαντικά προβλήματα αλλά και αξιόλογες προοπτικές να γίνει πιο φιλικός και ανταποδοτικός για τον πολίτη. Το Μαρούσι χρειάζεται μία νέα αρχή με καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Ο Γιώργος Καραμέρος είναι ένας άνθρωπος με πολυετή εργασιακό βίο, με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Δημιούργησε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, το # Ενωμένο Μαρούσι, χωρίς δεσμεύσεις και υποθήκες, με νέους, ικανούς, επιτυχημένους επαγγελματίες και επιστήμονες, αλλά και έμπειρους, δραστήριους πολίτες σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας. Καθώς μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όραμα για την τοπική αυτοδιοίκηση, με έπεισε για τον στόχο του και αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Από τον πολυετή εργασιακό μου βίο αλλά και την ενασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης, πήρα χρήσιμα διδάγματα– εφόδια για αυτό το νέο ξεκίνημα που έχει ανάγκη το Μαρούσι».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος καλωσόρισε τον νέο υποψήφιο στο #Ενωμένο Μαρούσι, σημειώνοντας: «Ο συνδυασμό μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τον Άκη Αξιώτη που γνωρίζει άριστα το δήμο, τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τις προοπτικές ανάπτυξης. Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει για την επανεκκίνηση που θέλουμε να φέρουμε για το Μαρούσι. Με αφετηρία τη συναντίληψη ότι δε στεκόμαστε στο παρελθόν αλλά είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες του σήμερα και τις προκλήσεις και τις δυνατότητες του αύριο, θα αγωνιστούμε μαζί για όλες τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες».

Ο Τριαντάφυλλος Αξιώτης έχει πολυετή εργασιακό βίο ως τεχνικός αεροσκαφών και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην ευημερία της κοινωνίας με κοινωνική και ανθρωπιστική δράση. Διετέλεσε Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και Σχολικών Επιτροπών στον δήμο Αμαρουσίου, ενώ είναι  και Πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών «ΑΙΟΛΟΣ».