Ο Γιώργος Καραμέρος στην κοπή της πίτας στη Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, παρευρέθηκε σήμερα στην κοπή της πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού μετά από πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Κύριλλου, παρουσία των Δημάρχων,  Κηφισιάς κ. Θωμάκου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Μαυρίδη, Μαραθώνα κ. Ψινάκη, Μεταμόρφωσης κ. Καρπέτα και πλήθος κόσμου.

Μετά την καθιερωμένη δοξολογία ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι και στα βόρεια προάστια υπάρχουν φτωχές οικογένειες και άποροι συμπολίτες μας που χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθεια όλων μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος αφού αντάλλαξε ευχές με τον Μητροπολίτη Κύριλλο και τους παρευρισκόμενους δημάρχους, μετέφερε  τους θερμούς χαιρετισμούς της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, στο Μητροπολίτη, τονίζοντας πως η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα της Περιφέρειας και σε αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει σημαντικά και η αγαστή σχέση με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

 

Μητρόπολη_Κηφισιάς