Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το # Ενωμένο Μαρούσι Άννα Φωτοπούλου, Πέτρος Κούκουζας και Βασίλης Μπούρας

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο στις εκλογές του Μαΐου, θα είναι η Άννα Φωτοπούλου, εικαστικός- ελεύθερη επαγγελματίας, o Πέτρος Κούκουζας, τεχνολόγος- γεωπόνος, νυν δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και ο Βασίλης Μπούρας, σύμβουλος επιχειρήσεων. Ο Γιώργος Καραμέρος καλωσόρισε τους νέους υποψηφίους επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων: «Δεσμευτήκαμε από την πρώτη μέρα να δημιουργήσουμε μια ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική παράταξη με επίκεντρο τον δημότη του Αμαρουσίου. Σε αυτή την προσπάθεια, έχουν θέση όλες και όλοι που έχουν γνώση και εμπειρίες για να προσφέρουν, προτάσσοντας τις ανάγκες  της πόλης, χωρίς κομματικά διαπιστευτήρια και δεσμεύσεις.  Για την αλλαγή που θέλουμε και θα πετύχουμε απαιτείται συνέργεια, πρόγραμμα και λύσεις. Εμείς λοιπόν σχεδιάζουμε με πολυχρωμία γιατί πιστεύουμε ότι αυτό έχει ανάγκη το Μαρούσι».

«Συμμετέχω στο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται μια πραγματική αλλαγή στην πόλη με νέους προοδευτικούς ανθρώπους που θα αλλάξουν νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος» δήλωσε η Άννα Φωτοπούλου και πρόσθεσε: «Με την εμπειρία και με όλες τις δυνάμεις μου θα συμβάλλω ώστε να υπάρξει ένα διαφορετικό πολιτιστικό αποτύπωμα στο Μαρούσι».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κούκουζας σημείωσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, ώστε να συμβάλουμε στην αναγέννηση της πόλης μας, με ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων, με διαφάνεια και αξιοκρατία στην άσκηση της διοίκησης, για διευρυμένα δίκτυα αλληλεγγύης και προώθηση της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας. Η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά, είναι προσωπική στάση ζωής και πολιτικής αντίληψης»

Τέλος ο Βασίλης Μπούρας υπογράμμισε: «Συντάσσομαι με αποφασιστικότητα με την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση για ένα # Ενωμένο Μαρούσι. Είναι ανάγκη η πόλη μας να στρέψει ξανά το βλέμμα της στους πολίτες της, να σταθεί δίπλα τους στα ζητήματα καθημερινότητας, να κάνει ένα άλμα προς τα μπροστά θεσπίζοντας μορφές άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής, λογοδοσίας και κοινωνικού́ ελέγχου. Πάντα εστιάζοντας στην παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, επιδιώκοντας παράλληλα την  βιώσιμη/αειφόρο οικονομική ανάπτυξη με κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο».