12 χρόνια μετά ξύπνησαν οι πολιτικοί καλικάντζαροι του κ. Πατούλη

Το κακόγουστο σήριαλ Πατούλη και των κατ΄ επάγγελμα αντιδημάρχων του συνεχίζεται… Δουλειά μηδέν, ταξίδια αναψυχής με τα λεφτά των πολιτών, δηλητηριώδεις ανακοινώσεις, fake news και επιθέσεις στο πλαίσιο συλλογικών οργάνων. Όλα στο βωμό της ματαιοδοξίας του Δημάρχου Αμαρουσίου και ορισμένων αντιδημάρχων του, που σαν πολιτικοί καλικάντζαροι ελπίζουν μόνο σε μια καταστροφική βροχή για να βγουν στο φως. Μετά από 12 χρόνια κακοδιοίκησης ξύπνησαν και θυμήθηκαν τα ρέματα και τα αντιπλημμυρικά έργα. Οι άνθρωποι που κατόρθωσαν, μια πόλη σαν το Μαρούσι, να μην έχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ένα κολυμβητήριο σε λειτουργία παρότι πληρώνουν οι πολίτες. Που κάνουν τα στραβά μάτια για να γίνουν οι πλατείες ιδιωτικά πάρκινγκ. Που έχτισαν αυθαίρετα κτίσματα και παράνομα αμαξοστάσια στην κοίτη του ρέματος Σαπφούς πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου και προφανώς τώρα πετάγονται στον ύπνο τους δείχνοντας την Περιφέρεια Αττικής (φωτογραφία: σχετικό έγγραφο το 2013 του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου που δεν απαντήθηκε ποτέ).

Οι πολιτικοί καλικάντζαροι, όμως, επιστρέφουν πάντα στο σκοτάδι και πανικοβάλλονται μπροστά στα πραγματικά στοιχεία για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι, τα οποία είναι πλέον γνωστά σε όλους. Δημοσιοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής προς ενημέρωση των πολιτών και των Δημοτικών Συμβούλων. Στοιχεία που αποδεικνύουν τις ελλιπέστατες, προβληματικές και σε αρκετές περιπτώσεις ανύπαρκτες μελέτες του Δήμου για αναγκαίες παρεμβάσεις που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί αρκετά χρόνια τώρα.

Δεν ντρέπεστε, όμως, να λέτε ωμά ψέματα στους συμπολίτες μας στη λογική του «πες – πες κάτι θα μείνει»; Οι Μαρουσιώτες αγωνιούν για την καθημερινότητά τους και προέχει η ασφάλεια και η ουσιαστική αξιοποίηση και ανταποδοτικότητα των χρημάτων τους. Διαμηνύουμε λοιπόν στους πολιτικούς καλικάντζαρους, ότι οι πολίτες του Αμαρουσίου, θα ενημερώνονται επίσημα και με τα πραγματικά δεδομένα για τις πράξεις ή παραλείψεις σας σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής. Όσο και αν αυτό σας πανικοβάλει οδηγώντας σας σε άθλια δημοσιεύματα που προσβάλλουν αφενός το αξίωμα που κατέχετε εδώ και 12 χρόνια και αφετέρου την αυτοδιοίκηση που για λίγο ακόμα θα εκπροσωπείτε.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους πολίτες και προσοχή στους πολιτικούς καλικάντζαρους.