Πρόταση Καραμέρου για δημιουργία πολιτιστικού κέντρου της ΙΛΕΑ στις Αχαρνές

Την πρότασή του για κατασκευή ενός κέντρου πολιτιστικών εκδηλώσεων σε κληροδότημα που διαθέτει πλέον η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Αχαρνών στο κέντρο της πόλης κατέθεσε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Καραμέρος.

Σύμφωνα με την ίδια πρόταση, που κατατέθηκε στο περιθώριο εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της ΙΛΕΑ τη χρηματοδότοδότηση μπορεί να αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής και σε συνεργασία με τον Δήμος Αχαρνών με υλοποιήσουν το έργο αφού πρώτα προχωρήσουν μέσω προγραμματικής σύμβασης και σχετικής μελέτης.

“Είναι απαραίτητη τουλάχιστον μία σύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων τόσο για την σπουδάια Ιστορική και Λαογραφική εταιρεία όσο και για την ίδια την πόλη των Αχαρνών που έχει έλλειψη ανάλογων χώρων πολιτισμού” τόνισε ο Γιώργος Καραμέρος.

Την πρόταση υποδέχτηκαν με ικανοποίηση τόσο το διοικητικό συμβούλιο της ΙΛΕΑ όσο και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών, κ. Βίκυ Καβαλάρη (Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής) και κ. Θέμης Οικονόμου πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αχαρνών.