Υποψήφιος με το # Ενωμένο Μαρούσι ο Ηλίας Γιαννακάκος (βίντεο)

Η πέμπτη υποψηφιότητα της δημοτικής παράταξης # Ενωμένο Μαρούσι με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο παρουσιάστηκε χτες σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο Ηλίας Γιαννακάκος, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος το 2010, έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Καραμέρο και κάλεσε τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες τον Μάιο του 2019 να ψηφίσουν για δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο και να αναδείξουν το #Ενωμένο Μαρούσι στη Διοίκηση της πόλης. Έχουν προηγηθεί οι υποψηφιότητες του Κώστα Βλάχου (νυν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος το 2014), της Μαρίας Καπασσά (χημικός- διδάκτορας βιώσιμης ανάπτυξης), της Δέσποινας Μαχαίρα (φοιτήτρια με δράση σε ζητήματα προσβασιμότητας της πόλης) και του Αλέξανδρου Παπαχαραλάμπους (πολιτικός μηχανικός- υποψήφιος διδάκτορας στο ΕΜΠ με εξειδίκευση στο συγκοινωνιακό σχεδιασμό). Τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθούν και νέες υποψηφιότητες.

Τον Ηλία Γιαννακάκο καλωσόρισε στο # Ενωμένο Μαρούσι ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε μια ανεξάρτητη παράταξη και αυτό αποδεικνύεται από τους ανθρώπους που συντάσσονται στην προσπάθεια μας. Υποψήφιοι με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά με αίσθημα κοινωνικού χρέους, ανιδιοτέλεια, διάθεση συλλογικής δράσης και αγάπη για την πόλη μας. Ο γιατρός Ηλίας Γιαννακάκος συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τον καλωσορίζουμε σήμερα στον συνδυασμό μας. Χαιρετίζω την υποψηφιότητά του και τον ευχαριστώ. Είναι σημαντικός για την αυτοδιοίκηση, σημαντικός για το Μαρούσι, διακεκριμένος επιστήμονας γιατρός, άνθρωπος αγαπητός στην πόλη που έχει να προσφέρει πάρα πολλά».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Γιαννακάκος δήλωσε: «Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Ενωμένο Μαρούσι και υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Καραμέρο. Το Μαρούσι χρειάζεται αλλαγή. Νέους αλλά έμπειρους ανθρώπους που βάζουν το συμφέρον της πόλης πάνω από κόμματα και προσωπικές φιλοδοξίες. Τον Μάϊο του 2019 ήρθε η στιγμή για τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες να αλλάξουν σελίδα. Να ψηφίσουν για δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο και να αναδείξουν το #Ενωμένο Μαρούσι στη διοίκηση της πόλης που ζούμε, δημιουργούμε και αγαπάμε». 

Δείτε το σχετικό βίντεο