Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία: Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι με το # Ενωμένο Μαρούσι

Το φάκελο της προσβασιμότητας και προσπελασιμότητας στους δρόμους και τα πεζοδρόμια στο Μαρούσι ανοίγει ο συνδυασμός #Ενωμένο Μαρούσι σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2018, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, συνομιλεί με την Δέσποινα Μαχαίρα, η οποία με το ηλεκτροκίνητο της αμαξίδιο αποτυπώνει μέσα από ένα βίντεο τους αποκλεισμούς που η ίδια και δεκάδες άλλοι συμπολίτες μας βιώνουν στην πόλη λόγω ελλιπών ή ασυντήρητων υποδομών.

Η συμμετοχή της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος καταδεικνύει έμπρακτα πως στόχος και προτεραιότητα για το #Ενωμένο Μαρούσι είναι τα άτομα με κινητικά προβλήματα να έχουν ίσες δυνατότητες και ευκαιρίες. Άλλωστε, όπως τονίζει ο Γ. Καραμέρος, ο δείκτης πολιτισμού μιας πόλης αποτυπώνεται στην ποιότητα της ζωής που διασφαλίζει και για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Η παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι καλεί όλες τις Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες να συνδιαμορφώνουν το προεκλογικό πρόγραμμα και για τα ζητήματα των ΑΜΕΑ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα enomenomaroussi.gr.