Το φάκελο της προσβασιμότητας και προσπελασιμότητας στους δρόμους και τα πεζοδρόμια στο Μαρούσι ανοίγει ο συνδυασμός #Ενωμένο Μαρούσι σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2018, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, συνομιλεί με την Δέσποινα Μαχαίρα, η οποία με το ηλεκτροκίνητο της αμαξίδιο αποτυπώνει μέσα από ένα βίντεο τους αποκλεισμούς που η ίδια και δεκάδες άλλοι συμπολίτες μας βιώνουν στην πόλη λόγω ελλιπών ή ασυντήρητων υποδομών.

Η συμμετοχή της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος καταδεικνύει έμπρακτα πως στόχος και προτεραιότητα για το #Ενωμένο Μαρούσι είναι τα άτομα με κινητικά προβλήματα να έχουν ίσες δυνατότητες και ευκαιρίες. Άλλωστε, όπως τονίζει ο Γ. Καραμέρος, ο δείκτης πολιτισμού μιας πόλης αποτυπώνεται στην ποιότητα της ζωής που διασφαλίζει και για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία.

Η παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι καλεί όλες τις Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες να συνδιαμορφώνουν το προεκλογικό πρόγραμμα και για τα ζητήματα των ΑΜΕΑ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα enomenomaroussi.gr.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn