Ο Γιώργος Αρκάς, υποψήφιος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο

Ο Γιώργος Αρκάς, είναι από σήμερα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Ο ίδιος δηλώνει για την υποψηφιότητά του:

«Συμμετέχω στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο με τον οποίο μας ένωσαν αρχικά οι κοινές μας ανησυχίες για τη γειτονιά μας τον Άγιο Θωμά. Το # Ενωμένο Μαρούσι αποτελεί μια νέα προσπάθεια με καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, έξω από κόμματα. Μόνο έτσι μπορούμε να δούμε τα πραγματικά ζητήματα και να προσφέρουμε στην πόλη μας».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος καλωσόρισε το νέο υποψήφιο δηλώνοντας: «Ο Γιώργος Αρκάς είναι ένας Μαρουσιώτης, νέος και επαγγελματικά καταξιωμένος στον ιδιωτικό τομέα. Η συμμετοχή του αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι το # Ενωμένο Μαρούσι, δεν έχει χρίσματα, κομματικούς περιορισμούς και ιδεοληψίες. Προχωράμε μπροστά για να κάνουμε την αλλαγή με νέους ανθρώπους, πράξη ».

Ο Γιώργος Αρκάς, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, γεννήθηκε και ζει με την οικογένειά του στον Άγιο Θωμά και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.