Μια σπουδαία βραδιά για την Εθνική Αστέγων στο ΟΑΚΑ από την Περιφέρεια Αττικής

Χιλιάδες φίλαθλοι έγιναν ένα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ εχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα αλληλεγγύης ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα Αστέγων και την ΑΕΚ, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου τομέα, τιμώντας την Εθνική Αστέγων.

Η ΑΕΚ νίκησε 6-1 αλλά τα γκολ στη φτώχεια ήταν τουλάχιστον 7 και οι δύο ομάδες τα πανηγύρισαν μαζί! Το γκολ μπήκε για την Εθνική Αστέγων από τον 22χρονο Ρομά από το Βόλο Αντώνη Ταφίλη.

 

ÁÅÊ - ÅÈÍÉÊÇ ÁÓÔÅÃÙÍ (ÖÉËÉÊÏ)

Πλην των αθλητών, οι πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» είχαν επίσης την τιμητική τους, καθώς τα εκατοντάδες τεύχη του περιοδικού εξαντλήθηκαν από τους θεατές που τα αγόρασαν στις κερκίδες του Σταδίου, εισφέροντας έτσι στην πρωτοβουλία «Γκολ στη φτώχεια».

«Ήταν μια σπουδαία βραδιά στο ΟΑΚΑ αφιερωμένη στην Εθνική Αστέγων και όλους όσοι αγωνίζονται να νικήσουν τα εμπόδια με αξιοπρέπεια και πείσμα. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ για τη θερμή συμμετοχή τους. Στην Περιφέρεια Αττικής είμαστε συγκινημένοι και περήφανοι γιατί με Σχεδία την Αγάπη και την Αλληλεγγύη συνεχίζουμε να κάνουμε αυτά για τα οποία μας εμπιστεύτηκε ο κόσμος» δήλωσε ο κ. Καραμέρος με τη λήξη του αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, Γαβριήλ.

Οι αντιπεριφερειάρχες Σπύρος Τζόκας και Πέτρος Φιλίππου. Οι δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος και Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέτρος Δαμιανός, Σπύρος Πάντζας, Γιώργος Μπαλάφας, Σοφία Κορωναίου, Φώτης Χρυσικός, Παναγιώτης Γαβράς, Παναγιώτης Πατσαβός και Αντώνης Γάκης.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΚΑ Νίκος Κιάος και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Σάββας Ανεστιάδης.

Ο Διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, Κώστας Ζαχαριάδης.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Γιώργος Καραγκούνης, Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Σεραφείδης, Κώστας Νεστορίδης και άλλοι.

ΦΙΛΙΚΟΣ_ΟΑΚΑ_1