30.000 Τόνοι Φρούτων Στους Δικαιούχους της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) Από Την Περιφέρεια Αττικής στο Β.Τ.

7.9.2015

Η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα ενημερώνει ότι σε συνεργασία με τους εταίρους της κοινωνικής σύμπραξης στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020/ΤΕΒΑ, προχωρά αύριο Τρίτη 8/9 και μεθαύριο Τετάρτη 9/9  στη διάθεση φρούτων στους δικαιούχους έξι Δήμων, δύο Ιερών Μητροπόλεων και άλλων συνεργαζόμενων φορέων.

Συνολικά θα διανεμηθούν 30.625 τόνοι ροδάκινων σε συμπολίτες που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οι ωφελούμενοι των Δήμων Ηρακλείου, Κηφισιάς και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα από το Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα» (Κουντουριώτου 18, Ν. Ηράκλειο) και της Ν. Ιωνίας από την 28ης Οκτωβρίου 3, το πρωί της Τρίτης μετά τις 10:00 π.μ.

Αντίστοιχα, οι ωφελούμενοι των Δήμων Βριλησσίων καθώς και της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού από την Λ. Πεντέλης 62 (Βριλήσσια), του Δήμου Αγ. Παρασκευής από το Δημαρχείο Αγ. Παρασκευής (Μεσογείων 415-417) και του Δήμου Χαλανδρίου από την οδό Αγ. Παρασκευής 86 (έναντι Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου), το πρωί της Τετάρτης μετά τις 10:00 π.μ.

Σε συνεργασία με τους Δήμους Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου μέρος των ροδάκινων που θα διανεμηθούν θα παραδοθούν και στο προσφυγικό χωριό στον Βοτανικό.