Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home2/karameros/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος για την αντιπυρική περίοδο

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο υποδέχτηκε στον βόρειο τομέα Αθηνών και συγκεκριμένα στην Πεντέλη ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος με αφορμή εκδήλωση για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Πεντέλης.

Ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της μητροπολιτικής επιτροπής πολιτικής προστασίας και ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής ενημέρωσε επιγραμματικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ετοιμότητα και τον συντονισμό των δυνάμεων πολιτικής προστασίας και μετέφερε τον χαιρετισμό και την εκτίμηση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου που βρίσκονταν σε ανειλημμένη υποχρέωση.

Ο κ. Παυλόπουλος συνοδευόμενος από τον υπουργό Αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα και τον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου επιθεώρησε τα τμήματα εθελοντών των Δήμων του Πεντελικού συνομιλώντας μαζί τους και ευχόμενος μια αντιπυρική περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ