Συνέντευξη στην εφημερίδα Political

📰 Συνέντευξη στην εφημερίδα Political και τον Γιάννη Παργινό.

📢Από τη δημοσιογραφία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τώρα διεκδικείτε έδρα στη Βουλή. Τι θα θέλατε να αλλάξετε με την είσοδό σας στο εθνικό κοινοβούλιο και γενικά στην κεντρική πολιτική σκηνή;

Κ. Παργινέ εργάζομαι από 18 ετών παράλληλα με τις σπουδές μου και συμπληρώνω 10 χρόνια από θέσεις διοίκησης ή αντιπολίτευσης στην τοπική αυτοδιοίκηση στον πρώτο και στο δεύτερο βαθμό διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής μου. Θεωρώ ότι μπορεί να συμβάλλω στην ανανέωση του πολιτικού προσωπικού έχοντας διοικητική εμπειρία και όχι μόνο τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα.

Έζησα τα μαθητικά μου χρόνια στην Ανατολική Αττική στις Αχαρνές και τώρα που τα δύο παιδιά μου είναι στην εφηβεία βλέπω να υπάρχουν περίπου τα ίδια προβλήματα, με μικρή πρόοδο να έχει μειωθεί, σε κρίσιμα ζητήματα όπως οι υποδομές, ο χωρικός σχεδιασμός οι συγκοινωνίες, η υγειονομική περίθαλψη η ασφάλεια σε σχέση με την εγκληματικότητα. Κάποιος πρέπει να εργαστεί και να παλέψει για αυτά και όχι να αντιμετωπίζεται μία από τις πιο δυναμικές περιφέρειες της Αττικής ως επαρχία και άγονη γραμμή.

Ως υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία πιστεύω ότι σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση πρέπει να εκπονήσουμε ένα δεκαετές σχέδιο αναβάθμισης της Ανατολικής Αττικής με προστασία του περιβάλλοντος, βιώσιμη ανάπτυξη, σοβαρές νέες υποδομές, ανθεκτικότητα στην κλιματική κρίση.

Δείτε περισσότερα…