Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο- Την πρόοδο του έργου επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα

 

Την πρόοδο των εργασιών στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο στην Κηφισιά επιθεώρησε σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Γιώργος Καραμέρος, συνοδευόμενος από  τον Περιφερειακό σύμβουλο και Πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης του έργου κ. Γιώργο Μπαλάφα.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 11.500.000 ευρώ, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώνεται στις αρχές του 2016.

Ειδικότερα, η χρηματοδότηση της Περιφέρειας για την ολοκλήρωση του έργου αφορά στην πλήρη επισκευή,  αποκατάσταση και ανακαίνιση των υπαρχόντων κτιρίων, στην ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στα οικόπεδα επί των οδών Στ. Δέλτα 8 και Εκάλης 2 και επί των οδών Εκάλης 7 και Αιγίνης καθώς και στην πλήρη κατασκευή δύο υπογείων.

Τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, η Διευθύντριά του, κ. Κυριακή Μαχαίρα.

ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ_ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ_ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ