Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home2/karameros/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος της Ρωσίας Ντονσκόι Γεφίμοβιτς συναντήθηκε στη Μόσχα ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος

Συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Περιβάλλοντος και φυσικών πόρων κ. Ντονσκόι Σεργκέι Γεφίμοβιτς είχε στην Μόσχα ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, εκπροσωπώντας την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου που ήταν επίσημη  προσκεκλημένη της Ρωσικής κυβέρνησης, στο παγκόσμιο οικολογικό φόρουμ ECOTECH που διοργανώνεται στις όχθες του ποταμού Μόσχοβα από τις 26 εως τις 29 Απριλίου.

Γεφίμοβιτς Καραμέρος

Ο κ. Καραμέρος αφού μετέφερε στο φόρουμ τον χαιρετισμό της Περιφερειάρχη, αντάλλαξε με τον κ. Γεφίμοβιτς καλές πρακτικές που ακολουθούν οι δύο πλευρές κυρίως στην διαχείριση των υδάτινων πόρων, των αποβλήτων αλλά και της φυτοπροστασίας των δασών, τομέας που η Ρωσία έχει μεγάλη εξειδίκευση.

Επιπλέον, ενημέρωσε τον υπουργό για την αλλαγή της πολιτικής στην Αττική στα απόβλητα με βάση το νέο Εθνικό σχεδιασμό αλλά και τις προσπάθειες της Περιφερειακής διοίκησης σε σχέση με την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.
Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους της Περιφέρειας της Μόσχας όπου συζητήθηκαν θέματα σε σχέση με τα ποτάμια και τα ρέματα αλλά και την διαχείριση της κυκλοφορίας στις δύο Περιφέρειες.