Γιατί θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική – Άρθρο μου στην εφημερίδα Αχαρναϊκή

Το τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική στις προσεχείς εθνικές εκλογές ήταν πραγματικά τιμητικό και με βρήκε την περασμένη Παρασκευή να οδηγώ στη Λεωφόρο Καραμανλή.

Είναι η μόνη στιγμή που «έκανα δεξιά» για να μπορέσω να συνομιλήσω με τον Αλέξη Τσίπρα.

Με τη χώρα να έχει βυθιστεί στον κατήφορο της διαφθοράς και της αισχροκέρδειας και την κυβέρνηση Μητσοτάκη να σφυρίζει αδιάφορα ξεκοκκαλίζοντας το δημόσιο ταμείο, αισθάνθηκα την υποχρέωση να συνταχθώ αποδεχόμενος την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Μετά από 10 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και πολύ περισσότερα στη δημοσιογραφία, είμαι τώρα κοντά σας ξεκινώντας από το γονεϊκό μου σπίτι στο Πανόραμα στο Μενίδι, υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία.

Διανύοντας την Τέταρτη δεκαετία της ζωής μου αισθάνομαι ότι πλέον έχω την εμπειρία, τη διαχειριστική επάρκεια και την ορμή να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, πιο ώριμος και με τον Αλέξη Τσίπρα διορατικό έντιμο, χαρισματικό και πιο έμπειρο στο τιμόνι, έχει πλέον ολοκληρωμένη πρόταση για Προοδευτική διακυβέρνηση με σταθερότητα και δικαιοσύνη.

Η εκλογική περιφέρεια της ανατολικής Αττικής χρειάζεται ανανέωση και πιο δυναμική εκπροσώπηση και για όλους τους Δήμους της φυσικά για το περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκων της.

Μεγάλη δύναμή της οι Αχαρνές:

Από το Παλαιό Μενίδι μέχρι την Χαραυγή και τον Κόκκινο Μύλο και από τον Άγιο Άγιο Πέτρο μέχρι τους Θρακομακεδόνες το Ολυμπιακό χωριό και το Τατόϊ αλλά και βέβαια όλες οι γειτονιές των Αχαρνών δικαιούνται δυνατή εκπροσώπηση και ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ στη βουλή σε κεντρικό επίπεδο.

Τόσο μέσα από τις φιλόξενες σελίδες στις Αχαρναϊκής σας καλώ να δώσουμε μαζί τη μάχη της Προοδευτικής παράταξης που κορμός της χωρίς λοξοκοιτάγματα είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σε όλες τις μάχες που έχω δώσει στην αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού αλλά και στα μέσα ενημέρωσης, αυτό γινόταν πάντα με εντιμότητα, ευθύτητα, ενσυναίσθηση και συγκεκριμένο θετικό αποτέλεσμα.

Ζητώ τη στήριξή σας με ένα σταυρό προτίμησης για ανανέωση, μαχητική και δυνατή φωνή. Για έναν βουλευτή που θα ξεκινά από το Μενίδι, θα σηκώνει το τηλέφωνο του 24 ώρες το 24ωρο και θα φροντίζει για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Θα έχουμε την ευκαιρία από αυτή τη στήλη της εφημερίδας Αχαρναϊκή να εξειδικεύσουμε τις προτάσεις μας μέχρι τις εκλογές για τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα τη νεολαία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες μου στον προσωπικό μου ιστότοπο karameros.gr

Μαζί, με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Μενίδι, στην Ανατολική Αττική…