Παραδίδεται Στην Κυκλοφορία Η Οδός Αχαρνών Στην Κάτω Κηφισιά

 

Αυτοψία στο αντιπλημμυρικό ομβρίων του Δήμου Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/9/2015, από τον Αντιπεριφερειάρχη βορείου τομέα Γιώργο Καραμέρο, παρουσία των επιβλεπόντων μηχανικών της Περιφέρειας Αττικής και εκπροσώπων της Αναδόχου εταιρείας κατασκευής.

Το πολύ μεγάλο σε έκταση έργο, ποσού σύμβασης 15.500.000,00 ευρώ, που κατασκευάζεται με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ/ΕΠΠΕΡΑΑ ολοκληρώνεται μετά από δυόμιση χρόνια δίνοντας λύση σε χρόνια προβλήματα, αλλά έχοντας παράλληλα προκαλέσει και ταλαιπωρία σε κατοίκους και διερχόμενους της περιοχής.

Κατά την αυτοψία οι μηχανικοί διαβεβαίωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη ότι έως την 21/9/2015 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αχαρνών, από την οδό Σεμέλης έως την οδό Μ. Μπότσαρη, η οποία θα δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, αποκαθιστώντας την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπροσθέτως το σύνολο του έργου θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Οκτωβρίου 2015, συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής της Κάτω Κηφισιάς.

axarnon