Ο Γιώργος Καραμέρος στα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Στα εγκαίνια της 63ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος. Σε ένα χώρο πλημμυρισμένο από χρώματα, και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, o κ. Καραμέρος αντάλλαξε ευχές με τους παραγωγούς – εκθέτες. Ο Αντιπεριφερειάρχης, έχοντας στενούς δεσμούς με το περιβάλλον και τη φύση επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, το περίπτερο του Συνεργατικού Σχηματισμού “Discover North Athens” επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η εν λόγω δικτύωση φορέων για την προσέλκυση κόσμου στην περιοχή προς όφελος των δημοτών και της τοπικής επιχειρηματικότητας. Σημείωσε σχετικά, «Το Discover North Athens λειτούργησε σήμερα πιλοτικά και φιλοδοξούμε στην πλήρη εφαρμογή του να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο αξιοποιώντας τον πολιτισμό, την ιστορία, τα τοπόσημα αλλά και τη σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα της βόρειας Αθήνας».

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός με την επωνυμία Discover North Athens συστάθηκε από δήμους και φορείς που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αθήνα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σκοπό την ανάδειξή της σε πολιτιστικό προορισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Βορείου Τομέα Αθηνών κ.κ. Καλλιόπη Βέτα και Γιώργος Μπαλάφας.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», από 27 έως 14 Μαΐου, με κεντρική ιδέα φέτος τον «Κήπο για τις αισθήσεις», δηλαδή ένα κήπο που δίνει το έναυσμα για τη λειτουργία και ενεργοποίηση των αισθήσεων.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]