Ο Βασίλης Λυριντζής υποψήφιος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, ο Βασίλης Λυριντζής.

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο ίδιος δήλωσε: “Συμμετέχω στο # Ενωμένο Μαρούσι με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμέρο, ανταποκρινόμενος στα ενωτικά χαρακτηριστικά που προάγει ο συνδυασμός του. Μια συλλογική προσπάθεια με καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, μια αξιόπιστη πρόταση με σχέδιο και λύσεις για την πόλη και ειδικότερα για τις ξεχασμένες γειτονιές της. Επιθυμώ να συμβάλλω δημιουργικά, με τις γνώσεις και την επαγγελματική μου εμπειρία, με στόχο να δώσουμε στο Μαρούσι τη δυναμική που χρειάζεται και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος δήλωσε: «Το # Ενωμένο Μαρούσι δυναμώνει καθημερινά, ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό και με επίκεντρο τον δημότη. Η αλλαγή που θέλουμε θα έρθει από τους ανθρώπους που στηρίζουμε και τις πολιτικές που οραματιζόμαστε. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Λυριντζή, σίγουροι ότι θα συνδράμει με την εμπειρία και την πολυδιάστατη ενασχόλησή του με τα κοινά της πόλης, στην προσπάθειά μας για την επανεκκίνηση του Αμαρουσίου».

Ο Βασίλης Λυριντζής γεννήθηκε στο Καγκάδι Αχαΐας και τα τελευταία 40 χρόνια ζει με την οικογένεια του στο Μαρούσι. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη λιθογραφία και τις γραφικές τέχνες και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στον Επαγγελματικό Σύλλογο Αθηνών