Καραμέρος: «Πολυήμερη Περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονίαγια τις ευρωεκλογές 2024»

Με απόφαση του Γραφείου Προέδρου και της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Καραμέρος ανέλαβε το συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας ενόψει των ευρωκλογών της 9ης Ιουνίου.

Την Πέμπτη 30.05,  πρώτος σταθμός του κ. Καραμέρου η Βέροια όπου θα επισκεφτεί το Δημαρχείο της πόλης καθώς και την Εφορία Αρχαιοτήτων με αντικείμενο συζήτησης το ηλεκτρονικό Μουσείο «Μεγάλου Αλεξάνδρου». Θα ακολουθήσει  συνέντευξη τύπου σε Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης και θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην Ημαθία με ομιλία σε κεντρική εκδήλωση, το απόγευμα.

Την Παρασκευή 31.05 θα περιοδεύσει στην τοπική αγορά των Γιαννιτσών και της Έδεσσας και θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην πόλη της Έδεσσας. Το Σάββατο 01.06 θα μεταβεί το πρωί στο Κιλκίς όπου θα επισκεφτεί το κέντρο και τα καταστήματα της πόλης και εν συνεχεία θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το απόγευμα θα βρίσκεται στις Σέρρες προκειμένου να συναντηθεί πολίτες και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την Κυριακή 02.06 θα περιοδεύσει σε χωριά της Χαλκιδικής.

Τη Δευτέρα 03.06 θα περιοδεύσει στην αγορά και σε χώρους εργασίας στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα μεταβεί στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του, στην πόλη της Κατερίνης για συναντήσεις με πολίτες και τοπικούς φορείς της Πιερίας

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Γιώργος Καραμέρος θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σχεδόν σε όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και πολλά sites της Κεντρικής Μακεδονίας.