Η ταινία για τα 2 χρόνια της Περιφέρειας Αττικής στον βόρειο τομέα στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου Αβάνα

Υπουργοί, βουλευτές, Δήμαρχοι, πλήθος εκπροσώπων φορέων και εκατοντάδες πολίτες παρακολούθησαν χθες βράδυ στην κατάμεστη ταράτσα του θερινού κινηματογράφου Αβάνα στο Χαλάνδρι την προβολή της ταινίας για τον απολογισμό έργου στον βόρειο τομέα.

avana 6

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος και οι δέκα περιφερειακοί σύμβουλοι του βόρειου τομέα παρουσίασαν μέσα σε 40 λεπτά με “κινηματογραφικό” τρόπο, όλα όσα έγιναν ή δρομολογήθηκαν μέσα σε δύο χρόνια από τις εκλογές της 25ης Μαΐου του 2014, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δίωρη συζήτηση.

avana 3

Σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκε ένα κεραμικό γλαστράκι προσφορά της Ένωσης Κεραμιστών Αγγειοπλαστών που περιείχε κομπόστ από τον ΟΕΔΑ Φυλής και χώμα και σπόρους παραγωγικού ηλίανθου ως συμβολισμός για όσα “σπάρθηκαν στο πρώτο σκέλος της θητείας της διοίκησης της Δύναμης Ζωής τα πρώτα δύο χρόνια και σιγά σιγά ανθίζουν με την βεβαιότητα και την προσπάθεια να θεριέψουν μέχρι το 2019” όπως δήλωσε  μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης.

avana 1

Ο κ. Καραμέρος αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα και τους 12 Δημάρχους των βορείων προαστίων για την καλή συνεργασία, σημείωσε:

 

 

 

?

Μέσα σε 40 λεπτά   δε μπορούσαμε να τα αναφέρουμε όλα και ούτως ή άλλως έχουμε πολλά να κάνουμε τα επόμενα τρία χρόνια. Η ταινία και η εκδήλωση δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο αλλά το σημαντικό είναι ότι με την σημερινή εκδήλωση δείχνουμε σε αιρετούς και πολίτες έναν άλλο νέο τρόπο δημόσιας ανοιχτής λογοδοσίας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά σε αντίξοες συνθήκες και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί”. 

Δείτε ολόκληρη την ταινία εδώ: