Εγκαινιάστηκε βρεφονηπιακός σταθμός στου Παπάγου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας μέσω του ΠΕΠ Αττικής

Ένα ακόμη έργο – υποδομή φροντίδας παιδιών, που χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής, ολοκληρώθηκε και από σήμερα, 3/3/2017, τέθηκε σε πλήρη λειτουργία. Πρόκειται για τον α΄ βρεφονηπιακό σταθμό Παπάγου που παραδόθηκε χτες και επισήμως στην τοπική κοινωνία, αναβαθμίζοντας τις υποδομές του οικείου Δήμου στο ευαίσθητο κομμάτι της βρεφικής και παιδικής μαθησιακής διαδικασίας.

2017_03_03_Photo_Vrefonipiakos_Stathmos_Papagos

Η σύγχρονη αυτή στέγη προσχολικής αγωγής «αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία και αποτελεσματικότητα της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα που σχετίζονται με την παιδική φιλοξενία, την απασχόληση και τη δημιουργικότητα», επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, που παραβρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε, τη σπουδαιότητα της συνεργασίας του α΄ και του β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης για την έγκαιρη και ποιοτική αποπεράτωση των έργων.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στη δημιουργία της προσχολικής αυτής στέγης και ευχήθηκε «να γίνει ένα πρόσφορο πεδίο καλλιέργειας και εκπαίδευσης, να χαρίσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και να δημιουργήσει ωραίες αναμνήσεις στα παιδιά».