Η Περιφέρεια Αττικής στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Με δικό της περίπτερο συμμετέχει για πρώτα φορά η Περιφέρεια Αττικής στην 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς που ξεκίνησε στο καταπράσινο περιβάλλον του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και θα διαρκέσει έως τις 13 Μαΐου 2018.

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την οικολογική διαχείριση των αποβλήτων μέσω των προγραμμάτων ανακύκλωσης και κομποστοποίησης που προωθούν η Περιφέρεια Αττικής και ο Ενιαίος Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) καθώς και για τις δράσεις ανάδειξης της βόρειας Αθήνας σε πολιτιστικό προορισμό μέσω του συνεργατικού σχηματισμού «Discover North Athens».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας, Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Καλούμε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου να έρθουν στην Κηφισιά και να υποδεχτούν την άνοιξη στη καθιερωμένη επι δεκαετίες γιορτή της ανθοκομίας. Στο περίπτερό μας, θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για το συσκευασμένο, φυσικό εδαφοβελτιωτικό προϊόν που παράγει ο ΕΔΣΝΑ με την επεξεργασία υλικών από τις λαϊκές αγορές. Επιπλέον, θα ενημερωθούν για τα εξαιρετικά τοπόσημα και τους πολιτιστικούς προορισμούς των βορείων προαστίων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη συνεργασία και τη φιλοξενία το Δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο,  και την Πρόεδρο της Ανθοκομικής, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αριστείδη Βρούστη και Σοφία Κορωναίου για την καταλυτική τους συμβολή στην υλοποίηση των προγραμμάτων κομποστοποίησης και ανακύκλωσης αντίστοιχα».