Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home2/karameros/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Εργασίες ασφαλτόστρωσης της Περιφέρειας Αττικής στη Λ. Κηφισίας

Σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις κατά μήκος της Λεωφόρου Κηφισίας και στα δύο ρεύματα από το Ψυχικό μέχρι και το Μαρούσι προχώρησε τις νύκτες της Τρίτης και της Τετάρτης η Περιφέρεια Αττικής υπό την επίβλεψη μηχανικών της Διεύθυνσης κατασκευής έργων και συντήρησης έργων οδοποιίας και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη βορείου τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου, που ενημερώθηκε για το πρόγραμμα των εργολαβιών που θα καλύψουν τις ανάγκες ασφαλτόστρωσης σε όλο το μήκος της οδικής αρτηρίας.

ασφαλτοστρωσεις_Κηφισιας_2

Συγκεκριμένα ασφαλτοστρώθηκαν ,ο κόμβος στο Φάρο του Ψυχικού και μήκη της ανόδου και καθόδου της Λεωφόρου καθώς επίσης λακούβες και φθορές σε Χαλάνδρι και Μαρούσι.

Ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: “Σε κάποια τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας είχε να στρωθεί άσφαλτος εδώ και12 χρόνια, δηλαδή από την περίοδο προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι ενδεικτικό ότι φαίνονταν στο φθαρμένο οδόστρωμα στο ύψος του Ψυχικού οι Ολυμπιακοί κύκλοι που είχαν βαφεί σε λωρίδες για τις μετακινήσεις των λεωφορείων τις ημέρες των αγώνων.

Βέβαια στα επικίνδυνα σημεία γίνεται τακτικά σφαιριδιοβολή και ανανέωση του οδοστρώματος.
Η οδική ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας αλλά οι ανανεωμένοι αυτοκινητόδρομοι δεν πρέπει να δίνουν κίνητρο ταχύτητας στους οδηγούς.

Η Κηφισίας και η Μεσογείων είναι επικίνδυνες μόνο όταν κάποιος υπερβαίνει τα όρια ταχύτητας. Βελτιώνουμε τις συνθήκες και θα συνεχίσουμε σε Μαρούσι και Κηφισιά το επόμενο διάστημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία την Αντιπεριφερειάρχη τεχνικών έργων κ. Βασιλική Λάσκαρη”.