Τα “Ραδιοφωνικά Παράσιτα” στο Διαμετακομιστικό Κέντρο Αποθήκευσης για τους πρόσφυγες του βόρειου τομέα

Φιλοξενούμενος μαθητών Λυκείου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Ηρακλείου «Επικοινωνία FM» βρέθηκε εχθές ο αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα Γιώργος Καραμέρος.

EPIKOINONIA

Με αφορμή τη λειτουργία του νέου «Διαμετακομιστικού Κέντρου   Διαχείρισης και Εφοδιασμού ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες» που λειτουργεί τον τελευταίο καιρό στο Βόρειο Τομέα (Μεσογείων 448, είσοδος από Ευαγγελιστρίας), οι πλέον ξεχωριστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί-μαθητές της πρώτης και δευτέρας Λυκείου από το 1ου Λύκειο Ηρακλείου- είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον αντιπεριφερειάρχη για τη συνδρομή και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής στην προσφυγική κρίση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ fm 3
Μάλιστα, στο πλαίσιο του πολιτιστικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Σχολικά παράσιτα στη συχνότητα του 94 Επικοινωνία fm», οι μαθητές είχαν επισκεφθεί νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, τον αποθηκευτικό χώρο του βόρειου τομέα, όπου ξεναγήθηκαν και συμμετείχαν ενεργά σε όλη τη διαδικασία  διαλογής, μεταφοράς και αποθήκευσης των ειδών που έχουν συγκεντρωθεί από τα δημοτικά σχολεία του βόρειου τομέα, σε συνεργασία με την  Β΄ διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα συγκέντρωσης ειδών από το Κέντρο του β.τ. που παρέχει υπηρεσίες υποστηρικτικές στο κέντρο αποθήκευσης του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου, συνεχίζεται με μεγάλη ανταπόκριση από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ fm 2