Συνεχίζεται η ανακύκλωση εκλογικού υλικού από την Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλη ανταπόκριση βρίσκει η εκστρατεία της Περιφέρειας Αττικής για την ανακύκλωση αδιάθετου εκλογικού υλικού και τη διάθεση των εσόδων για την στήριξη δομών αλληλεγγύης, όπως είναι τα Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση με  τη συλλογή τεσσάρων τόνων χαρτιού από πολιτικά γραφεία  που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής. Το κόμμα Ποτάμι, το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της βουλής κ. Γιάννη Μπαλάφα και το αντίστοιχο του βουλευτή της ΝΔ και περιφερειακού συμβούλου κ. Γιώργου Κουμουτσάκου διέθεσαν το εναπομείναν εκλογικό υλικό προς ανακύκλωση.

Η συγκεκριμένη δράση έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Ιωνίας να ανακυκλώσει την προηγούμενη εβδομάδα 30 τόνους αδιάθετου εκλογικού υλικού από τα εκλογικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής και να διαθέσει τα έσοδα για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Στέγης Ανηλίκων του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος δήλωσε: Μετά την ανακύκλωση του υλικού που περίσσεψε από τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα τόσο από πολίτες όσο και από κόμματα που ευαισθητοποιήθηκαν και ήθελαν να βοηθήσουν και να δώσουν συνέχεια στη δράση της Περιφέρειας Αττικής. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο το Ποτάμι όσο και τα πολιτικά γραφεία των κ.κ Μπαλάφα και Κουμουτσάκου που ανταποκρίθηκαν. Περιμένουμε στο τηλέφωνο 213-2100531 έως 4 και στο μέιλ [email protected] της Περιφέρειας και άλλους πολιτικούς φορείς ή πρόσωπα που θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια.

Recycling_ways_of_waste_reduction