Ο Σόλων Σαββίδης υποψήφιος με το # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο

Την υποψηφιότητα του Σόλων Σαββίδη, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, ο συνδυασμός # Ενωμένο Μαρούσι. Ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος χαιρέτισε το νέο υποψήφιο επισημαίνοντας σχετικά: “Καλωσορίζουμε, νέους και έμπειρους ανθρώπους, αφήνουμε πίσω το παλιό και διαμορφώνουμε τις συνθήκες για μια σύγχρονη και ανθεκτική πόλη που θα παρέχει στους δημότες της ασφάλεια και καινοτομία. Με τον Σόλων Σαββίδη μας ενώνει η αγάπη για το περιβάλλον, την παιδεία και τον αθλητισμό και εκτιμώ ότι θα συνδράμει αποφασιστικά για δώσουμε στο Μαρούσι την εικόνα που επιθυμούν οι δημότες του”.

Ο Σόλων Σαββίδης, ευχαρίστησε τον υποψήφιο δήμαρχο, σημειώνοντας: “Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο, έναν άνθρωπο με μεγάλη αγάπη για προσφορά στα κοινά, ανησυχία για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, αγάπη για τον αθλητισμό και ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την παιδεία και τη νεολαία. Όλα αυτά με ώθησαν να του πω ότι όποτε αποφάσιζε να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος θα τον στήριζα με όλες τις δυνάμεις μου. Ήρθε λοιπόν αυτή η ώρα, ήρθε η ώρα να αλλάξει το Μαρούσι και να γίνει ο δήμος που όλοι μας ονειρευόμαστε. Ένας δήμος ευαίσθητος προς το περιβάλλον, ένας δήμος με ανησυχία για το μέλλον της παιδείας και της νεολαίας, ένας δήμος κοντά στον δημότη, δίπλα στον αθλούμενο και τα αθλητικά σωματεία. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!”.

Ο Σόλων Σαββίδης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής/ προγραμματιστής με σημαντική συμμετοχή στον χώρο του πρωταθλητισμού (κωπηλασία, ποδόσφαιρο) απ’ όπου ξεκίνησε και η πλούσια ενασχόλησή του με τα κοινά.