Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home2/karameros/public_html/wp-content/plugins/pro-elements/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Καραμέρος στη συζήτηση για το τρένο προς Τιθορέα: «Οι Οικολόγοι που συμμετέχουν στην κυβέρνηση να παραμείνουν στις σωστές ράγες»

Συζήτηση για το τρένο μέσα στο τρένο, έκαναν οι Οικολόγοι Πράσινοι την Κυριακή 15 Μαΐου, στη διαδρομή προς Τιθορέα, όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλαδικό Συμβούλιο του κόμματος.

Ως μέλος του κόμματος, ο αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα Γιώργος Καραμέρος, έδωσε το «παρών» επιβιβαζόμενος  στο βαγόνι 5 του συρμού, συμμετέχοντας στη συζήτηση που οργανώθηκε από τους «Φίλους του Σιδηρόδρομου», παρουσία του Υπουργού Αναπληρωτή Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη.

Ο κ. Καραμέρος τοποθετήθηκε για το ζήτημα του προαστικού σιδηρόδρομου, για τη γραμμή 4 του μετρό, αλλά και για τα μέσα σταθερής τροχιάς εν γένει, λέγοντας μεταξύ άλλων : «Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι τα δύο μέλη των οικολόγων πράσινων που συμμετέχουν στην κυβερνητική πλειοψηφία (Τσιρώνης-Δημαράς) δεν είναι μόνο πάνω στο τρένο της κυβέρνησης, αλλά και πάνω στο τρένο της οικολογίας, που πρέπει να εξακολουθήσει να κινείται σε σωστές ράγες».

Για τους Οικολόγους Πράσινους, ο σιδηρόδρομος αποτελεί το πλέον ασφαλές και λιγότερο ενεργοβόρο μέσο μεταφοράς και μπορεί να δώσει λύσεις για την έξοδο από την οικονομική και περιβαλλοντική κρίση.