Η Τζοβάνα Πάγια υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το # Ενωμένο Μαρούσι

Μία από τις νεώτερες σε ηλικία υποψήφιες αυτών των δημοτικών εκλογών στο Μαρούσι, την εικοσάχρονη φοιτήτρια Τζοβάνα Πάγια ανακοίνωσε το # Ενωμένο Μαρούσι ένα μήνα πριν τις εκλογές του Μαΐου.

Με την ένταξη της στο συνδυασμό ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο # Ενωμένο Μαρούσι νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν για την πόλη και τους δημότες της. Ζωντάνια, όρεξη και νέες ιδέες είναι τα χαρακτηριστικά της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε και αρκεί να δει κάποιος το ψηφοδέλτιο που διαμορφώνουμε για να μας ακολουθήσει. Καλωσορίζουμε λοιπόν την Τζοβάνα Πάγια, που με τα είκοσι της χρόνια, δίνει ήδη ακόμα μεγαλύτερη πνοή στην παράταξή μας”.

Από την πλευρά της, η Τζοβάνα Πάγια, φοιτήτρια δημοσιογραφίας, σημείωσε: “Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Γιώργο Καραμέρο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Ο υποψήφιος δήμαρχος, με τις επιλογές του έδειξε ότι θέλει να στηριχτεί στη νέα γενιά, ενώ τα ανεξάρτητα χαρακτηριστικά του συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι δίνουν και σε εμάς τους νέους ανθρώπους που δεν έχουμε κομματικές κατευθύνσεις, τη δυνατότητα να ασχοληθούμε ενεργά με τα κοινά της πόλης”